WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy wypada usunąć / dodać jakieś bronie do CS:GO?
W moim wątku chciałem was zapytać o opinie czy warto dodawać lub usuwać jakieś bronie w CS:GO lub zmienić ich patterny. Chciałbym się dowiedzieć też czy uważacie że niektóre bronie są zbyt mocne i wypadałoby je pogorszyć albo na odwrót, że jakaś broń jest za słaba i trzeba ją ulepszyć?
Reply
Nowe bronie mogą być tylko muszą być dodawane z głową a nie tak jak to było w przypadku rewolwera że zabijał 1 strzałem nawet strzelając w nogę. Na pewno nie chciałbym zobaczyć żadnych wyrzutni rakiet, min przeciwpiechotnych, czołgów czy innych takich bo to jest gra osadzona w klimacie terrorystycznym a nie wojskowym.

Aktualnie wszystkie bronie są zbalansowane więc jest dobrze ale można by polepszyć trochę glocka-18 bo w porównaniu do USP które też jest darmowe wypada słabo
Reply
rewoler powinni zamienić bronią typu COLT zadającą bliskie obrażenia do deagle, ale posiadające mniejszy recoil, zaopatrzyć taki skin w ciekawą animacje, i czemu by nie.
Reply
Według mnie nowość w CS:GO jest potrzebna, ale bez przesady. Początki rewolwera były zbytnio... Niezbalansowane. Chodzi o to, żeby zrobili jakiś serwer beta, na którym by testowali bronie, naprzykład z 8000 slotów na graczy. Tam mogli by testować bronie, nie niszcząc ogólnego balansu wszystkich broni, bo od razu mogliby je balansować korzystając z informacji i recenzji Beta testerów. Ja z chcęcią zobaczyłbym jakieś nowe uzbrojenie, chociażby typu wyżej wspomnianego Colta.
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Wasze ulubione bronie Lupuś 2 6,030 19-09-2014, 19:47
Last Post: Cracku

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)