Threads: 1
20-04-2016, 09:47
(This post was last modified: 20-04-2016, 17:29 by Boss1.)
W moim wątku chciałem was zapytać o opinie czy warto dodawać lub usuwać jakieś bronie w CS:GO lub zmienić ich patterny. Chciałbym się dowiedzieć też czy uważacie że niektóre bronie są zbyt mocne i wypadałoby je pogorszyć albo na odwrót, że jakaś broń jest za słaba i trzeba ją ulepszyć?
Threads: 475
Nowe bronie mogą być tylko muszą być dodawane z głową a nie tak jak to było w przypadku rewolwera że zabijał 1 strzałem nawet strzelając w nogę. Na pewno nie chciałbym zobaczyć żadnych wyrzutni rakiet, min przeciwpiechotnych, czołgów czy innych takich bo to jest gra osadzona w klimacie terrorystycznym a nie wojskowym.
Aktualnie wszystkie bronie są zbalansowane więc jest dobrze ale można by polepszyć trochę glocka-18 bo w porównaniu do USP które też jest darmowe wypada słabo
Threads: 0
rewoler powinni zamienić bronią typu COLT zadającą bliskie obrażenia do deagle, ale posiadające mniejszy recoil, zaopatrzyć taki skin w ciekawą animacje, i czemu by nie.
Threads: 41
Według mnie nowość w CS:GO jest potrzebna, ale bez przesady. Początki rewolwera były zbytnio... Niezbalansowane. Chodzi o to, żeby zrobili jakiś serwer beta, na którym by testowali bronie, naprzykład z 8000 slotów na graczy. Tam mogli by testować bronie, nie niszcząc ogólnego balansu wszystkich broni, bo od razu mogliby je balansować korzystając z informacji i recenzji Beta testerów. Ja z chcęcią zobaczyłbym jakieś nowe uzbrojenie, chociażby typu wyżej wspomnianego Colta.