WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dodanie nowych kategorii.
myślę że Paladins jest dla Overwatch tym czym lol dla doty 2 dlatego możemy dodać obie te gry ale czekam na wasze propozycje działów jakie powinny mieć te gry

na pewno:
nowości
rozmowy
problemy i pytania
poradniki

ale czy dodawać jeszcze jakieś działy specyficzne dla tych gier jak np. Talie w kategorii herthstone lub bohaterowie w lolu i docie
Reply
Jak mi coś przyjdzie do głowy to będę pisać Uśmiech Jak narazie proszę Cię o przestawienie czasu lokalnego bo jest o godzinę do przodu Język
Reply
zapomniałem wszystkim zmienić na czas zimowy, teraz wszyscy powinni mieć dobrze a jeśli nie to trzeba w panelu użytkownika samemu zmienić
Reply
(11-11-2016, 14:50)heap Wrote:  Pokemon Go też szybko zyskiwało popularność w ekspresowym tempie, a teraz prawie nie ma osoby która by w to grała. Ta gra też może zostać zapomniana

Trochę późno się obudziłem, ale swoje 3 grosze dorzucę Język

Niantic od samego początku (pomimo ogromnej popularności) praktycznie nic nie robiło, żadnych nowości, nic ciekawego, tylko monotonia. Jak sam wspomniałeś teraz nikt w to nie gra bo każdemu znudziło się bieganie i machanie palcem, które na dłuższą metę nic nie da. Ta gra od czasu wyjścia do teraz nie zmieniła się praktycznie wcale.
Palladins natomiast jako odpowiednik całkiem dużo wartego Overwatcha zdobywa serca graczy Uśmiech , do tego dochodzą w miarę częste aktualizacje, szybka naprawa ewentualnych błędów, darmowe, promocyjne pakiety bohater + skórka itp itd.
A co do tego, że gra może zostać zapomniana to może to spotkać praktycznie każdą grę (chociaż niektórym ciężko by to przyszło) Uśmiech
[Image: lo3dqi.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)