WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hollywood nakręci film komediowy o e-Sporcie
Według informacji jakie można znaleźć na portalu variety.com ma powstać komedia o starzejącym się e-Sportowcu w której główną rolę zagra John William Ferrell. Za film odpowiada wytwórnia Legendary Entertainment a scenariusz mają napisać Michaela Kvamme'a i Jordana Dunna. Aby film był jeszcze bardziej realistyczny Studio Legendary poszykuje wsparcia u drużyn Evil Geniuses oraz Fnatic.

[Image: 20-will-ferrell.w529.h529.jpg]
Reply
Będzie to jakis wymyślony esportowiec czy oparty na faktach? xd
Reply
zarysu fabuły jeszcze nie ma ale raczej będzie to wymyślony e-sportowiec ponieważ będzie to komedia a nie film dokumentalny
Reply
Już kiedyś była zapowiedź Disneyowego filmu o nastolatku, który przez kontuzję palca musi iść do liceum Szczęśliwy
Szkoda, że nie wypalił, bo zapowiadał się być prawdziwym hitem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Może temu się uda.
[Image: lo3dqi.jpg]
Reply
Jeżeli ma to być film komediowy, to lepiej by tutaj pasował Jason Sudeikis. Żaden z filmów, w których grał William Ferrell nie przypadł mi do gustu, bo ten aktor jest taki jakiś sztuczny i mało śmieszny.
Reply
(06-02-2017, 16:16)dikon Wrote:  Jeżeli ma to być film komediowy, to lepiej by tutaj pasował Jason Sudeikis. Żaden z filmów, w których grał William Ferrell nie przypadł mi do gustu, bo ten aktor jest taki jakiś sztuczny i mało śmieszny.

dokładnie William Ferrell zawsze gra w tak durnych filmach że nie wiadomo czy się śmiać czy płakać
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Jaki film polecacie? heap 6 3,986 10-11-2018, 23:19
Last Post: Woldor21
  Netflix nakręci Wiedźmina Boss1 1 1,775 15-07-2017, 09:58
Last Post: heap
  Film mojego autorstwa o zarobkach na YT :) insanegames 0 1,596 03-01-2016, 16:23
Last Post: insanegames
  Najlepszy film wszechczasów! crtz 1 2,957 29-09-2014, 08:32
Last Post: CyberSpider

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)