WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Netflix nakręci Wiedźmina
Studio Netflix znane z wielu super produkcji ogłosiło dzisiaj że mają zamiar stworzyć serial na podstawie sagi Wiedźmin Andrzeja Sapkowskiego. Historia oparta będzie o wydarzenia z książki a nie z gry które trochę odbiegały od oryginału. Sam autor książek o Geralcie z Rivii będzie również współpracował przy tym projekcie.

Andrzej Sapkowski Wrote:Cieszę się, że Netflix stworzy adaptację moich opowiadań dla fanów, zachowując wierność materiałowi źródłowemu i motywom, pisaniu których poświęciłem ponad trzydzieści lat. Jestem niezmiernie zadowolony z naszej współpracy i zespołu, któremu przypadło zadanie ożywienia bohaterów moich książek.
[Image: 205408.1469300048.jpg]

Producentami wykonawczymi projektu są Sean Daniel, Jason Brown, Tomasz Bagiński oraz Jarosław Sawko ze studia Platige Image. Bagiński ma również reżyserować co najmniej jeden odcinek w każdym sezonie.

Jak na razie nie podano żadnych dat więc pozostaje nam z niecierpliwością czekać na oficjalną planowaną datę premiery.

Erik Barmack, wiceprezes firmy Netflix ds. seriali międzynarodowych Wrote:Andrzej Sapkowski stworzył bogaty i niezapomniany świat z jednej strony pełen magii, a zarazem tak znajomy. Jesteśmy niezwykle podekscytowani, że będziemy mogli pokazać ten świat naszym użytkownikom.
Reply
Karolaka pewnie nie znajdziemy, ale byłoby ciekawie zobaczyć w serialu jakieś znane twarze. Szczerze mówiąc przeczytałem całą sagę, ale przypomnę ją sobie dzięki serialowi Oczko
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Oczko
Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam
"Nie ilość, ale jakość".

Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Hollywood nakręci film komediowy o e-Sporcie Boss1 5 3,407 07-02-2017, 19:08
Last Post: CyberSpider

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)