WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pracownicy EA w Blizzardzie ?
Tydzień temu wraz z wejściem do gry HearthStone nowego rozszerzenia Koboldy i Katakumby wielu graczy skarży się na brak codziennych zadań za które otrzymuje się złoto potrzebne do kupowania pakietów kart lub uczestnictwa w arenie, czyżby Blizzard zatrudnił do pomocy pracowników z Electronic Arts znanych z tego że każda ich aktualizacja ma wiele błędów a kolejne tylko je mnożą ? Na naprawę błędu czekamy już tydzień a twórcy zdają sobie sprawę z tego błędu od pierwszego dnia jednak nadal nie potrafią go zniwelować co również jest domeną EA.

[Image: FIRLYX9CGSPG1509713308818.jpg]

Codzienne zadania czasami się pojawiają a czasami nie, przez ten okres testowałem trochę ten błąd i okazało się że czasami da się ominąć bug poprzez kilkukrotne wyłączanie i ponowne włączanie gry, nie raz trzeba zrobić to nawet ponad 5 razy. Jeśli mamy farta otrzymamy zadanie tak jak powinniśmy zaraz po uruchomieniu gry, zdarzyło mi się także że zadanie pojawiło się dopiero po czasie, rozegrałem kilka pojedynków i wtedy się pokazało.
Reply
Nie ma gry bez bugów, ale to chyba jednak spora wina developerów, że nie umią wypuścić odpowiedniej łatki do tego błędu. No i w dodatku skoro błąd się da "pominąć" to chociaż o tym mogli wspomnieć, ponieważ taki błąd może zmniejszyć ilość graczy.
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Oczko
Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam
"Nie ilość, ale jakość".

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)