15-12-2017, 10:35
Tydzień temu wraz z wejściem do gry HearthStone nowego rozszerzenia Koboldy i Katakumby wielu graczy skarży się na brak codziennych zadań za które otrzymuje się złoto potrzebne do kupowania pakietów kart lub uczestnictwa w arenie, czyżby Blizzard zatrudnił do pomocy pracowników z Electronic Arts znanych z tego że każda ich aktualizacja ma wiele błędów a kolejne tylko je mnożą ? Na naprawę błędu czekamy już tydzień a twórcy zdają sobie sprawę z tego błędu od pierwszego dnia jednak nadal nie potrafią go zniwelować co również jest domeną EA.
Codzienne zadania czasami się pojawiają a czasami nie, przez ten okres testowałem trochę ten błąd i okazało się że czasami da się ominąć bug poprzez kilkukrotne wyłączanie i ponowne włączanie gry, nie raz trzeba zrobić to nawet ponad 5 razy. Jeśli mamy farta otrzymamy zadanie tak jak powinniśmy zaraz po uruchomieniu gry, zdarzyło mi się także że zadanie pojawiło się dopiero po czasie, rozegrałem kilka pojedynków i wtedy się pokazało.
![[Image: FIRLYX9CGSPG1509713308818.jpg]](https://bnetcmsus-a.akamaihd.net/cms/blog_header/fi/FIRLYX9CGSPG1509713308818.jpg)
Codzienne zadania czasami się pojawiają a czasami nie, przez ten okres testowałem trochę ten błąd i okazało się że czasami da się ominąć bug poprzez kilkukrotne wyłączanie i ponowne włączanie gry, nie raz trzeba zrobić to nawet ponad 5 razy. Jeśli mamy farta otrzymamy zadanie tak jak powinniśmy zaraz po uruchomieniu gry, zdarzyło mi się także że zadanie pojawiło się dopiero po czasie, rozegrałem kilka pojedynków i wtedy się pokazało.