WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
propka forum
Zauważyłem, że na forum jest dużo gości, ale mało kto się rejestruje może by tak przyblokowac lekko mozliwosci gosci aby więcej osób zarejestrowało się?
[Image: 76561198143705046.png]

Lubisz to co robię? Zostaw follow na twitch.tv (Streams are coming)

Reply
A tak z czystej ciekawości... Gdzie znajdują się informacje na temat gości, zarejstrowanych i online? >.< :p

edit: dobra, znalazłem :v jeszcze ani razu na sam dół nie zjechałem :x
[Image: lo3dqi.jpg]
Reply
tylko co nam po samej rejestracji, ja bym chciał żeby ludzie byli aktywni jak wy a nie tylko zakładali konta
Reply
Hymm no w sumie tak, ale więcej zarejestrowanych to zawsze to kilka wątków, odpowiedzi, pytań w ten sposób. Forum rozwinęło by się jeszcze bardziej. Weźmy takiego usera widzi ze na forum jest temat o jego problemie rejestruje się, pomogło mu daje plusa nie to rozpisuje swoj problem i wtedy znajduje rozwiazanie. I tak mozemy miec wiecej pomocnych tematów co jeszcze więcej przyciagnie userow i tak w kółko.Uśmiech

Reply
A gdyby zrobić jakiś dział dla wszystkich zarówno gości jak i stałych bywalców?
Coś co zachęcało by do rejestracji i pisania, ale jednocześnie nie odkrywało by za bardzo? Uśmiech

Ewentualnie można zrobić też coś takiego, że za np 100 postów jest jakaś nagroda(czy jakaś tania skrzynka/skin/czy coś innego do steama), za 200 coś tam i tak dalej.
To na pewno też by kogoś przyciągnęło.
Reply
[member=DethTroll] hmmm no to nawet nawet, żeby tylko nie dawało to zbyt dużej możliwości. No, ale tutaj też pojawia się problem hejterów/nadpobudliwych, którzy łamaliby regulamin i nie było by jak ich ukarać :/

Reply
Fakt, zapomniałem o "dziczy" :/
A jakiś bot czy coś(soory, zielony jestem co do prowadzenia for z perspektywy adminstratora :d), który automatycznie usuwałby posty z wulgaryzmami?
Reply
Wulgaryzmy jak wulgaryzmy można dać cenzurę. Chodzi bardziej o obrażanie/wyzywanie/wklejanie niedozwolonej treści/rasizm itp.

Reply
pomysł z dawaniem nagród po przekroczeniu x postów jest zły bo

1. multikonta
2. spam
3. w przyszłości za duże zamieszanie

lepiej jest tak jak teraz że od czasu do czasu daje skiny w temacie i za tematy je rozdaje

co do ograniczeń to pomyślę czy to ma sens
Reply
Jednak z tymi skinami za tematy, to też według mnie jest niefajnie jak ludzie (nie wszyscy) wstawiają filmiki (jako poradniki) nie swoje i nawet nie wiedzą co w tych filmach jest do końca :/
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Koszt utrzymania forum RyosukePL 2 4,322 17-05-2015, 17:21
Last Post: annarozka
  Regulamin Forum. RX7 6 6,782 26-11-2014, 08:54
Last Post: CyberSpider
  PO rozkręceniu forum. DethTroll 4 3,941 09-11-2014, 20:04
Last Post: DethTroll

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)