WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Usuwanie postów
Tak jak w temacie, przydała by się możliwość usuwania postów Uśmiech
[Image: lo3dqi.jpg]
Reply
taką opcję mam tylko ja, każdy ma opcję edycji jeśli się pomylił a jeśli to nie pomoże to masz przycisk zgłoś w którym opisujesz sprawę Uśmiech
Reply
I dobrze że zwykły gracz nie ma takiej opcji przykład napiszę sobie post powyzywam wszystkich od ***** i w ogóle, a zanim zobaczy to ktoś kto mógłby mi coś zrobić to po prostu to usunę:p to w ramach objaśnieniaSzczęśliwy
[Image: 76561198143705046.png]

Lubisz to co robię? Zostaw follow na twitch.tv (Streams are coming)

Reply
Czyli kiedy przykładowo mój post jest spamem, a nie ma sensu edycji, bo nic nie wnoszę do tematu, to mogę sam siebie zgłosić w celu usunięcia zbędnych pierdół?
Reply
Jak byłem na innym forum to dostawalo się:
PierwSzy przypadek ostrzeżenie
2 i kolejne to 24h na edycję posta, aby wynosił coś do tematu a po upływie czasu +1 kilka takich chyba 3 oznaczalo warnaSzczęśliwy
[Image: 76561198143705046.png]

Lubisz to co robię? Zostaw follow na twitch.tv (Streams are coming)

Reply
(25-11-2014, 15:44)DethTroll Wrote:  Czyli kiedy przykładowo mój post jest spamem, a nie ma sensu edycji, bo nic nie wnoszę do tematu, to mogę sam siebie zgłosić w celu usunięcia zbędnych pierdół?

tylko jeśli twój post jest spamem to po co go w ogóle piszesz ? możesz zgłaszać swoje tematy które są już nie aktualne lub posty w których się pomyliłeś np. chciałeś coś napisać w temacie o pomarańczach a napisałeś w temacie o ogórkach i wtedy po prostu moderator zareaguje bez ostrzeżenia
Reply
No właśnie o to mi chodziło, ale źle nazwałem to spamem Uśmiech
Reply

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Nagradzanie pomocnych postów DethTroll 6 6,967 18-11-2014, 22:16
Last Post: DethTroll

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)