WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Podpunkt regulaminu
Można by dodać podpunkt mówiący o tym, aby nie używać wulgaryzmów (przesadnie). Bo w niektórych filmikach znalazłem na prawdę dużo przekleństw. Raz na jakiś czas można czymś rzucić, ale nie kilka bluzg w jednym zdaniu Język
[Image: lo3dqi.jpg]
Reply
jeśli to jest w poście to jak najbardziej można zwrócić uwagę a nawet nagrodzić ostrzeżeniem ale w filmiku to jednak nie jest u nas więc to jest tak jakby po za naszym zasięgiem
Reply
Ale użytkownik może zaniechać wstawienia takiego filmiku.
Głównie chodzi mi tutaj o poradniki, bo to paskudnie wygląda, kiedy w poradniku są przekleństwa za przekleństwami. Poradnik powinien być napisany w prostym i czytelnym języku.
A co do ogólnego przeklinania, to właśnie w regulaminie nie zauważyłem punktu na temat wulgaryzmów, więc użytkownik może być zbulwersowany, że dostał ostrzeżenie, mimo że w regulaminie nic o tym nie ma.
Reply
dodane 2 punkty regulaminu

8 Zakaz wypowiadania się wulgarnie, pojedyncze "kurwa" na post może być ale nie więcej
9. Zakaz obrażania, wyzywania innych użytkowników forum
Reply
(10-01-2015, 21:54)CyberSpider Wrote:  8 Zakaz wypowiadania się wulgarnie, pojedyncze "kurwa" na post może być ale nie więcej

Nie lepiej, żeby punkt ten brzmiał:
8. Zakaz przesadnego przeginania

Bo wiadomo, w luźnej rozmowie coś można rzucić, ale w jakiś poradnikach to już słabiej Język
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)