WebKiller.pl
Znajdź nas na

Streamy: [-]
Polecane
Turniejowe


Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Świateczny konkurs wiedzy o cs go | do wygrania cs go
#1
Zapraszamy do wzięcia udziału w konkursie wiedzy o grze Counter strike global offensive w którym można wygrać właśnie tą grę. Zasady są proste, niżej znajdują się pytania dotyczą gry CS GO na które trzeba udzielić odpowiedzi i wysłać je do mnie na PW, osoba która zdobędzie najwięcej poprawnych odpowiedzi wygrywa. Jeśli 2 lub więcej osób będzie miało taka samą liczbę punktów to zorganizujemy dogrywkę w której będę zadawał pytania indywidualne przez steam a na odpowiedz będzie tylko pół minuty. Konkurs trwa od teraz (15.11.2014) do (30.11.2014 godzina 12:00) czekam na wasze odpowiedzi.

Aby być na bieżąco warto dodać swoje konto do naszej grupy na steam http://steamcommunity.com/groups/WebKiller oraz polubić nas na facebooku https://www.facebook.com/webkillerpl

także do dzieła wygraj sobie counter strike global offensive na święta lub zrób komuś prezent

Pytania: (wszystkie pytania dotyczą gry cs:go a nie ich poprzednich wersji)

P: Jak nazywa się runda w której gracze nie kupują broni w celu zaoszczędzenia pieniędzy na następną rundę

a) eco
b) ego
c) emo
d) elo

P: Ile naboi w magazynku ma M4A1-S

a) 10
b) 20
c) 30
d) 40

P: Jak nazywa najlepsza ranga którą można zdobyć w cs:go

a) Legendary Eagle
b) Master Guardian
c) Supreme Master First Class
d) The Global Elite

P: Który z pistoletów został dodany do cs:go w aktualizacji i nie był dostępny od początku istnienia tej gry

a) P250
b) Tec-9
c) CZ75-Auto
d) Five-SeveN

P: Jaki klucz potrzebny jest do otworzenia kapsuły "ESL One Cologne 2014 Legends"

a) Klucz eSport
b) Klucz do Pojemnika CS:GO
c) Klucz do Kapsuły z Naklejką Społeczności 1
d) Żaden

P: Ile jest kart kolekcjonerskich steam gry CS:GO

a) 4
b) 5
C) 7
d) 8

P: Które osiągniecie w cs:go jest najtrudniejsze do zdobycia (najmniejsza ilość osób je zdobyła)

a) Krwawa forsa
b) Król zabójstw
c) Szał!
d) Rozbrój to!

P: Na którym przycisku możesz kontrolować bota w cs:go po swojej śmierci

a) Q
b) E
c) K
d) nie da się kontrolować bota

P: Ile rund należy wygrać w trybie turniejowym aby wygrać mecz

a) 10
b) 11
c) 15
d) 16

P: Czy granat o nazwie "wabik" może zadać obrażenia w cs:go

a) tak
b) nie

P: Ile kosztuje AK-47 w cs:go

a) 2000 $
b) 2700 $
c) 3000 $
d) 3700 $

P: Czy w cs:go można wybrać ubiór postaci

a) tak
b) nie

P: Ile zakładników wystarczy uratować aby wygrać rundę w cs:go

a) 1
b) 2
c) 3
d) 4

P: Czy w walizce operacji Bravo można wylosować broń Famas

a) tak
b) nie

P: Jaki jest kod bomby wprowadzany przez terrorystów

a) 7355608
b) 7942221
c) 0000001
d) 0102771

P: Ile czasu potrzeba aby rozbroić bombę bez zestawu do rozbrajania

a) 5 sek
b) 10 sek
c) 15 sek
d) nie da się rozbroić bomby bez zestawu do rozbrajania

P: Z jakiego kraju pochodzi broń P90

a) Niemiec
b) Belgii
c) Ameryki
d) Rosji

P: Którą godzinę wskazują zegary na mapie office

a) 8:24
b) 9:24
c) 8:00
d) 9:00

P: Ile kosztują arbuzy na targu na mapie italy

a) 3,75
b) 2,99
c) 4,25
d) 5,00

P: Co znajduje się w otwartym bagażniku czerwonego i niebieskiego samochodu na mapie assault

a) Broń
b) Pieniądze
c) Narkotyki
d) Nic
skiny

#2
Osoby biorące udział w konkursie:

Corrida
szymonxd70
frx
zielonycrm
Koteu
BezimiennyJB
Pr0.ajmer
VooXe
DarkMattBoy
Effectowny
QaSaNt
nigel47
JerzyK
rom1202
Tupac
kolejorz4628
ghost
katysz
Hozum
TheCrystal
Yotx
XanerPLay
MonkeyRoolers
Matthewele
FROXEN
jaro935
copyright
Gizmusia
R0solek
Block3r
LaxerPL
PiratD
Konopa
CLIPPO
DethTroll
kamilo74
Sznyc
Brelok
Kasztelan
dzemoor
Wochowskyy.
Mentosx2
fod
PEq
sQubaniec
MorroW
kaczyy9
KaSzTaNiAcZeK
Ieorfaith
ReXo520
RX7
BlancikXD
Vince95
L@M@
Grzesiek4466
Narmoo
bartek1232678
wygramna100
KalineK
sythen
miniek828
ktos1820
totek129
Aneye
tfg
himek
bienuss
kubswielki
Dzelaa
Strus
Naiwek
Seba111
#3
odpowiedzi na PW a nie tutaj
#4
Po wynikach konkursu kiedy będzie dogrywka i o której godzinie?
#5
Chętnie wziąłbyś udział a pisałeś do CyberSpider'a? Jeśli tak to jak długo czekałeś?
ś?
[Obrazek: 76561198143705046.png]

Lubisz to co robię? Zostaw follow na twitch.tv (Streams are coming)

#6
(11-28-2014, 17:08)RX7 napisał(a) / powiedział(a):  Chętnie wziąłbyś udział a pisałeś do CyberSpider'a? Jeśli tak to jak długo czekałeś?
ś?

czyli jak wyśle CyberSpider moje odpowiedzi bedę na liście?
#7
Czy Ty umiesz czytać? Tak jak wyślesz mu odpowiedzi to będziesz na liście, ale nie spamuj co 5 minut czemu Cię nie ma CyberSpider musi to zobaczyć, a najczęściej jest z rana Uśmiech
[Obrazek: 76561198143705046.png]

Lubisz to co robię? Zostaw follow na twitch.tv (Streams are coming)

#8
Jeśli mi wysłałeś pw z odpowiedziami to jutro dodam cie do listy, teraz jestem na telefonie. Dogrywka będzie trwać kilka dni, wszyscy którzy dobrze odpowiedzieli dostaną link do mojego profilu steam gdzie będę zadawał po 3 szybkie losowe pytania
#9
W konkursie udział wzięło 72 użytkowników z czego 17 przechodzi do 2 etapu

lista osób które będą walczyły w dogrywce:

rom1202
kolejorz4628
MonkeyRoolers
Gizmusia
CLIPPO
sQubaniec
R0solek
kaczyy9
KaSzTaNiAcZeK
ReXo520
Grzesiek4466
wygramna100
sythen
himek
kubswielki
Dzelaa
Seba111



a tu poprawne odpowiedzi

1.a
2.b
3.d
4.c
5.d
6.b
7.b
8.b
9.d
10.a
11.b
12.b
13.a
14.b
15.a
16.b
17.b
18.a
19.c
20.b

Wszystkim którzy odpadli dziękujemy za zabawę a co do reszty to proszę wysłać do mnie na PW link do swojego profilu steam gdzie będę zapraszał do znajomych i zadawał po 3 losowe pytania na które będziecie odpowiadać w max 30 sekund na 1 pytanie
#10
Może jakaś nagroda pocieszenia dla osób które przegrały np skin za 3-4 euro?????


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Konkurs na facebooku CyberSpider 0 140 05-16-2017, 14:19
Ostatni post: CyberSpider
1 Do wygrania 2 klucze CSGO ! :) Pressure 0 188 11-07-2016, 22:18
Ostatni post: Pressure
  KONKURS 400 fanów [PSC 25/15/10€ + rzeczowe] fearar 0 382 04-10-2016, 08:48
Ostatni post: fearar
  [Konkurs] Lethal-eSport ! fearar 0 473 02-26-2016, 15:23
Ostatni post: fearar
  Wygraj skin do AK-47 lub CSGO | Konkurs ! CyberSpider 11 4,569 02-06-2016, 15:24
Ostatni post: RX7

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości