WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
League of Legends - warto czy nie?
tak jak w temacie
Reply
Dla mnie warto.
Reply
gram już kilka lat i uważam że warto chociaż co za dużo to niezdrowo, lepiej robić sobie od czasu do czasu przerwy na jakieś inne tytuły Uśmiech
Reply
Długa grałem w LOL'a do czasu kiedy odkryłem Dote 2. Nie chce teraz się spierać która jest lepsza bo o gustach się nie dyskutuje i wiadomo, że gracze Doty będą mówili, że dota to najlepsza gra ever i vice versa Uśmiech Dota 2 jest bardziej wymagająca, jesli zostanie się zabitym tracimy pieniądze. Mozna dobijać creeapy, wieże a a nawet własnych bohaterów aby przeciwny team nie dostał kasy/exp
Reply
Warto Oczko spędziłem z tą grą 2 lata Oczko i nie żałuje Oczko Tylko bardzo denerwujący są flamerzy, i z tego powodu przerzuciłem się na HOTS'a (też polecam )
Reply
Według mnie bardzo warto. Czasem lol mi się nudził ale po krótkiej przerwie zawsze wracałem Szczęśliwy
Reply
Hmm, zaczynając pod koniec sezonu 1 lol wyglądał zupełnie inaczej niż teraz.

I powiem, że to jest właśnie w tej grze niezwykłe : Ciągłe zmiany.

Nie ma tu czegoś takiego jak rutyna, chociaż ktoś może się przyczepić że gra rozgrywa się prawie tylko na 1 mapce.
wg. mnie warto grać w lola, szczególnie ze znajomymi. Może po 1500 godzinach odczuwa się lekkie znudzenie, ale zmiany sezonów jakoś je zmniejszają (jak np. całkowita zmiana jungle/systemu wizji) dlatego cały czas odkrywa się coś nowego.
Co cały czas mnie zaskakuje to community tej gry. Wiadomo, istnieje jej ciemna strona (flamerzy/akerzy etc) ale chodzi mi bardziej o tę kreatywną stronę. Zawsze gdy wchodzę na reddita pojawiają się ciekawe tematy o grze czego nie widuję na forach innych gier.

Overall bardzo podobała mi się moja przygoda z lolem, już mam lekki sentyment do tej gry i tak sobie marzę by przestać grać przez jakieś ~3 lata (studia) i nagle wrócić do niej zderzając się z zupełnie nowym światem i przeżyć historię na nowo Szczęśliwy

Pozdrawiam i polecam, jw
Reply
Cóż, w LOL'a nie gram długo, ale gra mi się spodobała, i podczas robienia sobie przerw od CS'a, który jest moim faworytem lubię sobie pograć. Czy warto? Spróbować zawsze można, o gustach się nie dyskutuje, niektórym się spodoba, niektórzy powiedzą że to szajs na który szkoda czasu. Gra F2P, dość ciekawa, a jeśli się opanuje jakąś postać do perfekcji, (jak ja Warwicka, uwielbiam go), to gra się z prawdziwą przyjemnością Oczko
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Oczko
Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam
"Nie ilość, ale jakość".

Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)