12-11-2016, 01:07
Jak w temacie. Szukam jakiejś relaksującej gierki
Jakie gry polecacie na nudne niedzielne wieczory? :)
|
12-11-2016, 01:07
Jak w temacie. Szukam jakiejś relaksującej gierki
12-11-2016, 09:12
Polecam klasykę gier, czyli jakiś GTA SA, Need for speed. Dla mnie przyjemne są gry typu S.T.A.L.K.E.R, i tą serię też ci polecam, bo fajna jest, ale nie wszystkim musi podpasować, tak samo jak Skyrim.
Ale w sumie to sporo zależy też od twojego ulubionego gatunku gier, czy wolisz RPG, czy FPS, czy jakieś strategie. Wszystko zależy od twoich preferencji
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam "Nie ilość, ale jakość".
12-11-2016, 11:43
jeśli lubisz RPG Wiedźmin, z starszych Gothic, Risen
skradanki to Hitman z takich na myślenie i zręczność to BattleBlock Theater
12-11-2016, 15:51
Szczerze mówiąc to polecam wszystkie gry wyżej oprócz Risena, ale to pewnie tylko dlatego że mi się osobiście nie podoba, ale miłej zabawy tak czy inaczej
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam "Nie ilość, ale jakość".
13-12-2016, 16:23
Na niedzielne wieczory polecam Ci Wiedźmina 2 lub 3. Jeżeli masz ochotę na coś z klasyki, to zdecydowanie Heroes of might and magic 3 - gra, która moim skromnym zdaniem nigdy się nie zestarzeje. Z tych najnowszych gier, to zdecydowanie przypadł mi do gustu Dishonored 2 Generalnie, to mógłbym Ci tu walnąć listę bardzo długą, ale akurat te tytuły od razu wpadły mi do głowy.
Pozdrawiam
13-12-2016, 21:07
Ja osobiście polecam Survival H1Z1 King of the Kill.
Gra wieloosobowa, polegająca na przetrwaniu, zabija czas niemiłosiernie
Którąś z części GTA, ew. Mafię. Wiedźmin też wciąga i sprawia, że czas płynie wyraźnie szybciej Może być też FIFA lub PES, ale to trzeba lubić, a po drugie zwykle po kilku meczach się nudzi - tak przynajmniej jest u mnie. Generalnie zawsze najchętniej wracam do GTA, której mam wszystkie części od VC w górę. Oczywiście najprzyjemniej gra mi się w 5. część, ale jakbym jej nie miał, to byłaby to 4 lub San Andreas. Generalnie gry z otwartym światem raczej nigdy się nie nudzą. Jest też oczywiście CS, ale ta gra mam zagorzałych zwolenników, jak i przeciwników - ja należę oczywiście do tych pierwszych.
|