Threads: 41
Siemka, chciałem napisać tylko temat czy warto zagrać w tą grę ? Czy zdarzają się tam jacyś bardzo mocni przeciwnicy? To znaczy tacy, który na początkach naszej gry rozwalą nas na miazgę?
Chciałem zapytać o wasze odczucie do tej gry.
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu
Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość !
Profil Steam
"Nie ilość, ale jakość".
Threads: 475
początek w tej grze jest dość trudny ale to ze względu na to że nie mamy za wielu kart i nie da się z nich ułożyć jakiś specjalnych decków jednak nie masz co się martwić że ktoś cię rozwali na miazgę bo gra posiada system rang
do wyboru masz grę for fun w której grają słabsi gracze i tacy którzy testują swoje talie przed grą rankingową w której za wygraną dostajesz gwiazdkę a za przegraną tracisz (do 20 poziomu nie można stracić gwiazdki) im lepiej grasz tym bliżej 1 poziomu jesteś ale jest coraz trudniej bo trzeba zdobywać coraz więcej gwiazdek a jeśli 1 poziom to jeszcze za mało to są później rangi legendarne. Na koniec sezonu który jest zawsze pierwszego dnia miesiąca wszyscy tracą jakąś cześć gwiazdek i cofają się o parę poziomów
gra idealna jak siedzisz przed komputerem i nie masz co robić albo masz mało czasu i szukasz zajęcia na 15 minut