WebKiller.pl
Znajdź nas na

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy ta gra jest przyjemna ?
Siemka, chciałem napisać tylko temat czy warto zagrać w tą grę ? Czy zdarzają się tam jacyś bardzo mocni przeciwnicy? To znaczy tacy, który na początkach naszej gry rozwalą nas na miazgę?

Chciałem zapytać o wasze odczucie do tej gry.
Pomogłem? Daj +Rep!
Pomogłem bardzo? Daj Donate korzystając z linku to profilu Oczko
Jakieś pytania, niejasności, błędy w tematach? Wyślij wiadomość ! Profil Steam
"Nie ilość, ale jakość".

Reply
początek w tej grze jest dość trudny ale to ze względu na to że nie mamy za wielu kart i nie da się z nich ułożyć jakiś specjalnych decków jednak nie masz co się martwić że ktoś cię rozwali na miazgę bo gra posiada system rang

do wyboru masz grę for fun w której grają słabsi gracze i tacy którzy testują swoje talie przed grą rankingową w której za wygraną dostajesz gwiazdkę a za przegraną tracisz (do 20 poziomu nie można stracić gwiazdki) im lepiej grasz tym bliżej 1 poziomu jesteś ale jest coraz trudniej bo trzeba zdobywać coraz więcej gwiazdek a jeśli 1 poziom to jeszcze za mało to są później rangi legendarne. Na koniec sezonu który jest zawsze pierwszego dnia miesiąca wszyscy tracą jakąś cześć gwiazdek i cofają się o parę poziomów

gra idealna jak siedzisz przed komputerem i nie masz co robić albo masz mało czasu i szukasz zajęcia na 15 minut
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)